Zašto se dugo čeka na kupnju novog plovila?

Zašto se dugo čeka na kupnju novog plovila?
Vijesti iz nautike

Velika potražnja za novim i rabljenim plovilima

I dalje postoji velika potražnja za novim i rabljenim plovilima. Zbog korone i rata u Ukrajini još uvijek se dugo čeka na nove brodove. Kao rezultat toga, tržište rabljenih plovila također je izuzetno stabilno i može se smatrati visoko cijenom. Velika uska grla u isporuci sirovina i dobavljača proizvođača brodova.

Za mnoge proizvođače rokovi isporuke od 24 mjeseca su norma, a za veće brodove i do 36 mjeseci.

Koji su savjeti za rabljena plovila?

Zbog trenutne situacije rastu i cijene na tržištu rabljenih plovila pa je upravo zato važno da budete oprezni prilikom kupnje.
Čamci i brodovi često nisu održavani i zaštićeni ili uskladišteni tijekom cijele godine kako bi trebali biti. Vrlo je važno staviti i posebnu pozornost na elektroniku u vozilu.

Svakako se isplati konzultirati stručnjaka ili nekoga s puno iskustva.  Kao specijalizirana tvrtka, svojim iskustvom i znanjem možemo vam pomoći prilikom kupnje rabljenog ili novog plovila.

Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down