Uvjeti korištenja

Izjava o privatnosti

Adria Yachts d.o.o. prepoznaje važnost zaštite osobnih podataka te čuva privatnost posjetitelja svojih stranica.

Prikupljanje osobnih podataka

Sve informacije koje posjetitelj pošalje ili su automatski zabilježene koriste se isključivo u skladu s ovom izjavom odnosno Zakonom o zaštiti osobnih podataka i Zakonom o elektroničkim komunikacijama.

Korištenje osobnih podataka

Osobne podatke koje ste dobrovoljno unijeli (ime i prezime, adresa elektroničke pošte, kontakt broj telefona…) u okviru naše Internet stranice prikupljamo i obrađujemo isključivo u svrhu u koju su nam podaci dostavljeni. Vaše osobne podatke Adria Yachts d.o.o. koristi isključivo za vlastite potrebe te ih ne prosljeđuje trećim stranama, osim uz Vaše dopuštenje te na zahtjev ovlaštenih državnih tijela. Unošenjem osobnih podataka na našim web stranicama posjetitelj pristaje na uvjete korištenja osobnih podataka određene ovom Izjavom.

Uporaba cookie datoteka

Kako bi posjet našim web stranicama bio što kvalitetniji, Adria Yachts d.o.o. se koristi Cookie datotekama.

Na temelju zakonskih odredbi imate pravo na informaciju o Vašim osobnim podacima koji su pohranjeni u bazi podataka Adria Yachts d.o.o., kao i na ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka. Ispravak, dopunu i brisanje osobnih podataka vršimo na pisani zahtjev upućen na adresu:

ADRIA YACHTS d.o.o.
Prigradica 41, Blato

ili na e mail adresu info@adriayachts.eu

Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down