Servis

Visoki standard kvalitete za naše kupce

Kao trgovac s jednom robnom markom - BAVARIA, posebnu važnost pridajemo brzom i visokom standardu kvalitete za naše kupce. Naši zaposlenici su posebno obučeni za BAVARIA plovila tako da ćete od nas dobiti stručnost i znanje. 
Dobro opskrbljeno skladište rezervnih dijelova omogućuje nam brzu reakciju. Našim korisnicima nudimo i mobilnu uslugu. Do naših servisnih vozila možete doći bez obzira gdje se nalazite. Naš Peugeot Boxer je mobilna radionica koja može riješiti većinu problema na licu mjesta ako je potrebno. Ali također imamo i  spremna brzo rješenje za vodu. S našim gumenjakom BSC 70 s Hondom od 225 KS stižemo na željeno odredište u tren oka.
Naš cilj: savršena usluga!!!
Kontakt info:
SCT Marina Trogir
Put brodograditelja 16, 21220 Trogir
Tel: +385 97 7089 262
Radno vrijeme:
PON-SUB od 9.00 do 16.00 sati ili po dogovoru
Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down