Napravite plan putovanja Jadranskim morem

Napravite plan putovanja Jadranskim morem
Planirajte putovanje

Učinite svoj najbolji odmor putovanjem Jadranskim morem, otkrivanjem prekrasnih otoka i tirkiznoplavog mora.

Ako volite putovanja brodom i tražite svaku priliku kako biste istražili novu destinaciju, zasigurno već imate neke svoje ideje što posjetiti i vidjeti na Jadranskom moru.

Kako biste doživjeli na pravi način vaše novo putovanje, dopustite nam da vam pomognemo u planiranju novog putovanja.

Iz naše matične baze u Trogiru sva su odredišta nadohvat ruke tako da neka vam bude to polazišna točka.

Evo nekoliko savjeta:

  • Sigurno utočište! Kako biste noć proveli bez stresa, potražite sigurnu luku ili vez. Možete ih pronaći u raznim hrvatskim vodičima krstarenja.
  • Budući da se mogućnosti pristajanja stalno povećavaju, svake godine treba pratiti aktualna događanja.
  • Benzinske postaje su vrlo bitan faktor pri planiranju putovanja. Nisu sve benzinske postaje navedene u vodičima prikladne i za veće brodove. Dobar primjer za to je benzinska postaja u gradu Hvaru.
  • U lokalnim lukama ne treba se oslanjati samo na vodiče krstarenja. Uvijek pitajte lokalno stanovništvo na licu mjesta kako i gdje se možete usidriti. Čovjek može napraviti bezbroj grešaka, tako da je savjet da uvijek zatražite pomoć od lokalnog stanovnika.

Odlučili ste ploviti južnim Jadranom? Odličan izbor! U nastavku vam donosimo naš popis otoka koje jednostavno morate posjetiti i doživjeti njihovu netaknutu prirodu i prekrasno plavo more.

  1. Otok Šćedro. Nalazi se između otoka Hvara i Korčule. Na sjevernoj strani ovog otočića nalazi se duboka uvala sa sigurnim sidrenim plutačama (za pramac i krmu), 3 konobe i odličnim kupalištima. Detaljnije i ažurnije informacije možete dobiti od nas u svakom trenutku. Idealno mjesto za miran boravak cijele obitelji.
  2. Pakleni Otoci – Hvar. Ispred grada Hvara, na istoimenom otoku Hvaru, nalaze se otoci "Pakleni Otoci". Ovdje vas očekuju bezbrojne uvale za kupanje kao iz snova. Zapravo, uvijek možete pronaći zaštićenu uvalu za taj dan. Ako želite nešto spektakularnije, potražite uvalu Plamižana na južnoj strani otoka. Tirkizna igra boja u prirodi je senzacionalna. Ovdje ćete pronaći bove za vez za svaku veličinu broda i nekoliko spektakularnih gastronomskih ponuda. Zbog velike potražnje poželjne su rane rezervacije.
  3. U Veloj Luci na otoku Korčuli 2020. godine izgrađena je nova marina (Marina Korkyra). Ovdje smo rezervirali nekoliko vezova za naše klijente. Ovo malo slikovito mjesto poziva vas na siguran boravak. Brojne konobe i restorani upotpunjuju ponudu. Iz Vele Luke možete u kratkom vremenu stići i na druge top lokacije kao što su otok Lastovo i Vis.
  4. Park prirode Lastovo zaštićeno je područje od 2006. godine u južnom dijelu Jadranskog mora u južnoj Hrvatskoj. Park prirode obuhvaća otok Lastovo i okolni arhipelag. Park prirode obuhvaća ukupno 44 otoka, otočića i hridi.
  5. Otok Vis sa svojim jedinstvenim špiljama i prekrasnim uvalama i poviješću također je vrijedan posjeta. Naša preporuka je gradić Komiža na jugoistočnoj strani otoka. Plutače i vezovi na unutarnjoj strani lučke šetnice nude dovoljno sigurnih vezova za opušteni odmor na brodu.

Trebate pomoć ili želite da vam izradimo personalizirani plan putovanja? Javite nam se i prepustite se stručnjacima koji iza sebe imaju 20. godišnje iskustvo u putovanju Jadranskim morem.

Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down