Marine

Kvalitetno opremljene marine u Trogiru i Veloj Luci

S naše dvije baze  kupcima nudimo veću fleksibilnost i savršenu uslugu. Sve detalje potrebnih radova na Vašem plovilu pažljivo usuglašavamo s Vama kako ništa ne bi bilo prepušteno slučaju. Vaše zadovoljstvo nam je na prvom mjestu.

SCT Marina Trogir

Naša baza u Trogiru udaljena je samo 4 km od zračne luke Split. Uz posebno iznajmljene vezove, našim klijentima nudimo vez u vodi i na kopnu.

S dvije dizalice do 100 tona i do 600 tona, možemo podići gotovo sve veličine brodova. Naravno, možete iskoristiti sve usluge za svoj brod na licu mjesta.
Uz marinu se nalazi i benzinska postaja, tako da možete odmah krenuti s brodom u vašu novu avanturu.
SCT Marina Trogir
Put brodograditelja 16, 21220 Trogir
Tel: +385 97 7089 262
Radno vrijeme:
PON-SUB od 9.00 do 16.00 sati ili po dogovoru

Marina Korkyra (Vela Luka, Korčula)

Naša druga baza je na otoku Korčuli u slikovitom mjestu Vela Luka. U marini Korkyra, novoizgrađenoj 2020. godine, svojim klijentima također nudimo dovoljno vezova u vodi, ali i na kopnu u blizini marine. U neposrednoj blizini marine nalazi se i benzinska postaja.

Vaše plovilo izvadimo kranom iz vode, profesionalno operemo trup, motor i pogon pripremimo za zimske uvjete, na zahtjev izvršimo propisane preglede i napunimo akumulatore te osiguramo siguran transport do naših novih zimskih hala.
Nudimo i parkirna mjesta tijekom cijele godine u našim velikim, izoliranim i ventiliranim halama.
Marina Korkyra
Obala 4 b.b., 20270 Vela Luka - Otok Korčula
Tel: +385 97 7089 262
Radno vrijeme:
PON-SUB od 9.00 do 16.00 sati ili po dogovoru

Česta pitanja

U marini SCT Trogir ima veliki parking, za posjetitelja i za goste. Za korisnike nase usluge je parking besplatan. Za posjetitelje je cijena parkinga 15kn/sat
Udaljenost do Splita je 28 km. Brzom cestom Vam treba cca. 25 minuta do centra grada.
Udaljenost od marine do aerodroma je 4 km. Obzirom da se marina nalazi preko puta stare jezgre, prođe se stari most ili novi most, te po normalnim uvjetima treba vam 10 minuta.
Suhi vez postoji u sklopu same marine. Rezervaciju za suhi vez se mora napraviti na vrijeme.
Za tranzitni vez su potrebni brodski dokumenti, vinjeta i potvrda boravicne takse. Charter gosti dobijaju sve dokumente od nase agencije.
Od marine do same jezgre staroga grada Trogira, udaljenost je 300 metara. Najlakše je doći pješke do centra stare jezgre.
Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down