Kontakt

Kako vam možemo pomoći?

Ukoliko u našem izborniku čestih pitanja niste pronašli traženi odgovor na svoje pitanje ili nas želite kontaktirati iz nekog drugog razloga, javite nam se putem obrasca, emailom ili pozivom.

Pošaljite nam upit

Contact - HR

Kontakt info

Adria Yachts d.o.o.
Put brodograditelja 16, 21220 Trogir
Tel: +385 97 7089 262
SCT Marina Trogir
Put brodograditelja 16, 21220 Trogir
Tel: +385 97 7089 262
Marina Korkyra
Obala 4 b.b., 20270 Vela Luka - Otok Korčula
Tel: +385 97 7089 262
RADNO VRIJEME:
PON-SUB od 9.00 do 16.00 sati ili po dogovoru

Česta pitanja

Naš ured se nalazi u Marini SCT u Trogiru, u poslovnoj zgradi A1 na prvom katu.
Naravno da je to apsolutno moguće. Kao Bavaria zastupnik, zajedno s vama možemo sastaviti vaše plovilo iz snova.
Ovisi o modelu. U osnovi nema pravila, ali morate izračunati vrijeme čekanja od 2 godine za stvarno velike modele plovila.
U principu, također unaprijed naručujemo plovila za naš inventar. Stoga obično imamo dostupne brodove koji se mogu isporučiti u kratkom roku!
U nautici je uobičajeno plaćanje 50% akontacije.
Kod nas je kupac još uvijek kralj! Od skladištenja do održavanja i njege, kod nas je sve moguće. Tako da je vaše plovilo uvijek spreman za plovidbu!
Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down