Karijera

Iskustvo ali i zabava na plovilima i moru!

Tražimo iskusne inženjere mehatronike, brodske električare i graditelje brodova koji će se pridružiti našem stalno rastućem timu na puno radno vrijeme.
Bitno je iskustvo i komunikativnost zbog neizbježnih zabava na plovilima i moru. Mladi stručnjaci također su dobrodošli da se prijave. Osobna inicijativa i zabava na poslu osnovni su uvjeti da postanete dio našeg tima.

Prednosti/koristi

  • Stalni trening
  • Fleksibilno radno vrijeme
  • Izvrsna mogućnost zarade
  • Moguće službeno vozilo
Career - HR

Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down