Charter

Jamčimo čisto iskustvo i sigurnost bez stresa

Kao charter baza BAVARIA plovilima, našim klijentima jamčimo čisto iskustvo i sigurnost bez stresa. Naša BAVARIA plovila kontinuirano se servisiraju i održavaju tako da klijent dobije plovilo najviše kvalitete. Vrhunska plovila jamče užitak i sigurnost naših gostiju. Odaberite i na vrijeme rezervirajte svoje plovilo za nadolazeći odmor i nezaboravnu avanturu!
Bavaria S30
Dužina:
9.29
m
Širina:
2.99
Kabine:
1
Bavaria S30 redefinira prostor dostupan na motornoj jahti u novim dimenzijama. Više prostora ispod palube uvijek znači više udobnosti.
Bavaria SR36
Dužina:
11.66
m
Širina:
3.59
Kabine:
2
BAVARIA SR36 najnoviji je brod iz nove linije motornih čamaca BAVARIA YACHTS. Kombinira najbolje od sportske BAVARIA S i R-Line.
Bavaria SR41
Dužina:
13.23
m
Širina:
3.99
Kabine:
2
BAVARIA SR41 pokreće novu liniju motornih plovila tvrtke BAVARIA YACHTS. Kombinira najbolje od sportske BAVARIA S-line i BAVARIA R-line.

Korisne informacije kod iznajmljivanja plovila

Naš ured se nalazi u Marini SCT u Trogiru, u poslovnoj zgradi A1 na prvom katu.
Naravno da je to apsolutno moguće. Kao Bavaria zastupnik, zajedno s vama možemo sastaviti vaše plovilo iz snova.
Ovisi o modelu. U osnovi nema pravila, ali morate izračunati vrijeme čekanja od 2 godine za stvarno velike modele plovila.
U principu, također unaprijed naručujemo plovila za naš inventar. Stoga obično imamo dostupne brodove koji se mogu isporučiti u kratkom roku!
U nautici je uobičajeno plaćanje 50% akontacije.
Kod nas je kupac još uvijek kralj! Od skladištenja do održavanja i njege, kod nas je sve moguće. Tako da je vaše plovilo uvijek spreman za plovidbu!
Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down