Česta pitanja

Pitanja vezana uz svijet plovila

Niste pronašli traženi odgovor? Kontaktirajte nas putem e-maila info@adriayachts@eu 
ili putem telefona +385 97 709 92 62

Gdje se točno nalazi vaša tvrtka?

Naš ured se nalazi u Marini SCT u Trogiru, u poslovnoj zgradi A1 na prvom katu.

Možemo li naručiti i konfigurirati Bavaria motorno plovilo izravno od vas?

Naravno da je to apsolutno moguće. Kao Bavaria zastupnik, zajedno s vama možemo sastaviti vaše plovilo iz snova.

Koliko se čeka na naručivanje?

Ovisi o modelu. U osnovi nema pravila, ali morate izračunati vrijeme čekanja od 2 godine za stvarno velike modele plovila.

Imate li odmah dostupne i brodove na zalihama?

U principu, također unaprijed naručujemo plovila za naš inventar. Stoga obično imamo dostupne brodove koji se mogu isporučiti u kratkom roku!

Koliko se plaća depozit za narudžbu?

U nautici je uobičajeno plaćanje 50% akontacije.

Mogu li kod vas ostaviti svoje plovilo na pohrani i servisu nakon kupnje?

Kod nas je kupac još uvijek kralj! Od skladištenja do održavanja i njege, kod nas je sve moguće. Tako da je vaše plovilo uvijek spreman za plovidbu!
Suglasan sam da ADRIA YACHTS d.o.o. smije spremiti moju e-mail adresu u svrhu slanja newslettera promotivnog i edukativnog sadržaja. ADRIA YACHTS d.o.o. će vam kao i do sada slati obavijesti o posebnim pogodnostima te novosti iz svijeta plovila. Vaša e-mail adresa spremljena je u Adria Yachts d.o.o. CMS web programu a biti će također proslijeđena Mailchimp.com servisu koji koristimo za slanje newslettera. Vašu e-mail adresu čuvati ćemo do trenutka kada ćete se ispisati iz newslettera. U svakom trenutku možete povući privolu. Takvo povlačenje neće utjecati na zakonitost obrade na temelju privole prije njezina povlačenja. U svakom trenutku se možete odjaviti sa primanja našeg newslettera klikom na ikonu Odjava koju ćete imati u svakom pojedinačnom izdanju newslettera. Povlačenjem privole nećete više dobivati naše newslettere ali ćete i dalje moći koristiti našu web stranicu i druge naše usluge. Kontakt za povlačenje privole i prestanak članstva: info@adriayachts.eu.

Your compare list

Compare
OBRIŠI SVE
USPOREDI
0
crosschevron-down